Giresunspor / Giresunspor offical (@1967giresunspor) | Twitter : Champness boş kaleye topu ağlara gönderdi.

Kurulduğu günden bu yana en iyiyi hedeflemektedir. Champness boş kaleye topu ağlara gönderdi. Bu esnada kaleci mert çime takıldı ve yerde bir sakatlık yaşıyordu. Spor toto süper lig'de heyecan devam ediyor. Hafta maçında beşiktaş sahasında gzt giresunspor'u konuk ediyor.

Spor toto süper lig'de heyecan devam ediyor. Giresunspor offical (@1967giresunspor) | Twitter
Giresunspor offical (@1967giresunspor) | Twitter from pbs.twimg.com
Bu esnada kaleci mert çime takıldı ve yerde bir sakatlık yaşıyordu. Hafta maçında beşiktaş sahasında gzt giresunspor'u konuk ediyor. Champness boş kaleye topu ağlara gönderdi. Spor toto süper lig'de heyecan devam ediyor. Kurulduğu günden bu yana en iyiyi hedeflemektedir. Avrupa'da hayal kırıklığı yaşarken, ligde de üst üste 3 mağlubiyet alan beşiktaş, giresunsporu mağlup . Cumartesi gününün son maçında beşiktaş ile giresunspor kozlarını paylaşacak.

Cumartesi gününün son maçında beşiktaş ile giresunspor kozlarını paylaşacak.

Avrupa'da hayal kırıklığı yaşarken, ligde de üst üste 3 mağlubiyet alan beşiktaş, giresunsporu mağlup . Spor toto süper lig'de heyecan devam ediyor. Hafta maçında beşiktaş sahasında gzt giresunspor'u konuk ediyor. Kurulduğu günden bu yana en iyiyi hedeflemektedir. Cumartesi gününün son maçında beşiktaş ile giresunspor kozlarını paylaşacak. Bu esnada kaleci mert çime takıldı ve yerde bir sakatlık yaşıyordu. Champness boş kaleye topu ağlara gönderdi.

Champness boş kaleye topu ağlara gönderdi. Spor toto süper lig'de heyecan devam ediyor. Kurulduğu günden bu yana en iyiyi hedeflemektedir. Cumartesi gününün son maçında beşiktaş ile giresunspor kozlarını paylaşacak. Hafta maçında beşiktaş sahasında gzt giresunspor'u konuk ediyor.

Spor toto süper lig'de heyecan devam ediyor. Altınordu - Giresunspor (FOTOÄžRAFLAR)
Altınordu - Giresunspor (FOTOĞRAFLAR) from media-cdn.t24.com.tr
Cumartesi gününün son maçında beşiktaş ile giresunspor kozlarını paylaşacak. Avrupa'da hayal kırıklığı yaşarken, ligde de üst üste 3 mağlubiyet alan beşiktaş, giresunsporu mağlup . Spor toto süper lig'de heyecan devam ediyor. Hafta maçında beşiktaş sahasında gzt giresunspor'u konuk ediyor. Champness boş kaleye topu ağlara gönderdi. Bu esnada kaleci mert çime takıldı ve yerde bir sakatlık yaşıyordu. Kurulduğu günden bu yana en iyiyi hedeflemektedir.

Avrupa'da hayal kırıklığı yaşarken, ligde de üst üste 3 mağlubiyet alan beşiktaş, giresunsporu mağlup .

Spor toto süper lig'de heyecan devam ediyor. Kurulduğu günden bu yana en iyiyi hedeflemektedir. Cumartesi gününün son maçında beşiktaş ile giresunspor kozlarını paylaşacak. Avrupa'da hayal kırıklığı yaşarken, ligde de üst üste 3 mağlubiyet alan beşiktaş, giresunsporu mağlup . Champness boş kaleye topu ağlara gönderdi. Hafta maçında beşiktaş sahasında gzt giresunspor'u konuk ediyor. Bu esnada kaleci mert çime takıldı ve yerde bir sakatlık yaşıyordu.

Bu esnada kaleci mert çime takıldı ve yerde bir sakatlık yaşıyordu. Cumartesi gününün son maçında beşiktaş ile giresunspor kozlarını paylaşacak. Hafta maçında beşiktaş sahasında gzt giresunspor'u konuk ediyor. Spor toto süper lig'de heyecan devam ediyor. Avrupa'da hayal kırıklığı yaşarken, ligde de üst üste 3 mağlubiyet alan beşiktaş, giresunsporu mağlup .

Spor toto süper lig'de heyecan devam ediyor. Adanaspor, Giresunspor ile puanları paylaÅŸtı!
Adanaspor, Giresunspor ile puanları paylaştı! from i.superhaber.tv
Cumartesi gününün son maçında beşiktaş ile giresunspor kozlarını paylaşacak. Kurulduğu günden bu yana en iyiyi hedeflemektedir. Spor toto süper lig'de heyecan devam ediyor. Bu esnada kaleci mert çime takıldı ve yerde bir sakatlık yaşıyordu. Avrupa'da hayal kırıklığı yaşarken, ligde de üst üste 3 mağlubiyet alan beşiktaş, giresunsporu mağlup . Champness boş kaleye topu ağlara gönderdi. Hafta maçında beşiktaş sahasında gzt giresunspor'u konuk ediyor.

Champness boş kaleye topu ağlara gönderdi.

Cumartesi gününün son maçında beşiktaş ile giresunspor kozlarını paylaşacak. Hafta maçında beşiktaş sahasında gzt giresunspor'u konuk ediyor. Bu esnada kaleci mert çime takıldı ve yerde bir sakatlık yaşıyordu. Avrupa'da hayal kırıklığı yaşarken, ligde de üst üste 3 mağlubiyet alan beşiktaş, giresunsporu mağlup . Kurulduğu günden bu yana en iyiyi hedeflemektedir. Champness boş kaleye topu ağlara gönderdi. Spor toto süper lig'de heyecan devam ediyor.

Giresunspor / Giresunspor offical (@1967giresunspor) | Twitter : Champness boş kaleye topu ağlara gönderdi.. Kurulduğu günden bu yana en iyiyi hedeflemektedir. Spor toto süper lig'de heyecan devam ediyor. Avrupa'da hayal kırıklığı yaşarken, ligde de üst üste 3 mağlubiyet alan beşiktaş, giresunsporu mağlup . Champness boş kaleye topu ağlara gönderdi. Cumartesi gününün son maçında beşiktaş ile giresunspor kozlarını paylaşacak.